Get DIEP Structure Assignment Help and Assessment Solutions At Cheap Rates From Trusted Writing Service - Expertsminds!

Home   Course   DIEP Structure Assignment Help
Previous << || >> Next

DIEP Structure

ARE YOU LOOKING FOR RELIABLE DIEP STRUCTURE ASSIGNMENT HELP SERVICES? EXPERTSMINDS.COM IS RIGHT CHOICE AS YOUR STUDY PARTNER!

Question 1: DIEP Structure

Task 1: Describe

What happened? What did I do, read, see, and hear?

Answer: I would like to carry out my personal reflection in one of the things I experience in life. I encountered the event while I was in my early years of college. When I was in my first year in college, I was influenced by luxurious life. My friends and other college students I could see around me enjoyed life in every moment. They liked going out with girls and purchasing new clothes every time. Every fashion that was out in the market, they could have it the next day they went out. I was influenced with such action. I got pressure to join my friends. When I joined the group, I used to spend money anyhow even in things I could avoid. As the time went by, I became broke and could call my parents every evening demanding money from them in a harsh way. They struggled to ensure that I was comfortable in campus. When I came to my second year, I started realizing that my life was not going in the right direction. My friends could maintain the luxurious life because they were coming from a well-off family.

Task 2: Interpret

Explain your learning, how does it connect with prior knowledge, your feelings? Why did I do this? What might this mean?

Answer: From the above experience, I realize that peer pressure from my friends and classmate could land me in trouble. I developed unnecessary pride which was unfair to my life and future. Apart from that, it was a pressure to my parents because they could struggle to send me extra money to the campus. I could not realize that my parents were also taking care of the younger siblings. I really messed up my life because the unnecessary amount of money I was spending to please my friends could be used to grow other business back at home. To some extent I realized that I could come out of the college broker than I came because I was just pleasing other people. In some situations, if I could not get the amount of money I wanted, I was at a risk of engaging in criminal behaviors that could endanger my life further.

Task 3: Evaluate

What value did it bring? How was it useful to my learning...to my goals? Did I grow? Did I learn or practice a transferrable skill? What was my opinion about this experience/action/or inaction? Did I justify things I shouldn't? Do I now have a plan to develop the capability to solve these problems? Connect your judgments to your observations. How have you changed (or need to change) as a result?

Answer: From the above experience I ended growing in terms of decision making. I realized that my weakness in trying to please other people which is unfair to my future life. I started consulting my teachers for me to build my morals and advance positively. Up to now, I do not ump to a decision but consider ethics before making final decision.

Task 4: Plan

How can I use this experience/learning in the future? In my next program, in my career, life in general?

Answer: The experience I have gained in the above scenario will assist me to advice other teenagers of the consequences they will encounter in campus such as peer pressure and other bad behaviors.

ORDER NEW DIEP STRUCTURE ASSIGNMENT AND GET 100% ORIGINAL SOLUTION AND QUALITY WRITTEN CONTENTS IN WELL FORMATS AND PROPER REFERENCING!

Question 2: Personal and Professional Action Plan

Task 1: Personal Vision Statement: What I want to be in the future

Answer: My goal is to be dental hygiene after completion of the pre-health science pathway certificate program.

Task 2: Personal Mission Statement:What I want to do now

Answer: I want work hard to ensure that I complete the Pre-Health Science Pathway certificate program in time by attending every class and adhering to the requirements of the program. The positive attitude and the plan I have will assist me gain more skills after completion of the course.

Task 3: Goals: What I want to achieve? (SMART goals only with timelines).

Answer: I want to ensure that I become dental hygiene within the specified period of time which I will start after completion of the current program.

Task 4: Strategy: How I will achieve my goals (Step by step plan outline, explains skills needed, why each step is taken, possible obstacles and when each step will occur)?

Answer: For me to achieve my goal of being dental hygiene, I will have to get the course program early enough and start preparing for the topics and things to study. Secondly I will attend every class to ensure that I supplement what I got at personal reading. Thirdly, I will seek clarifications from the professor to ensure that I have gained a lot of skills at the end of the course. Lastly I will do and submit my assignments on time as I prepare for final exam. The obstacle which I can encounter is inadequate resources such as money and books.

EXPERTSMINDS.COM GIVES ACCOUNTABILITY OF YOUR TIME AND MONEY - AVAIL TOP RESULTS ORIGINATED DIEP STRUCTURE ASSIGNMENT HELP SERVICES AT BEST RATES!

Tag This :- EM201928VIC525ENG DIEP Structure Assignment Help

get assignment Quote

Assignment Samples

Get Academic Excellence with Best Skilled Tutor! Order Assignment Now! Submit Assignment